Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

måndag 6 augusti 2012

plan(t)er

Nya trädgårdsplaner är på G i lilla huset! En ny rabatt är klar o sambon har kant-satt den med snygg sten (bild kommer). Vi måste gräva flera rabatter för att flytta på växter runt huset o dela på lite på vissa ställen där det är för mycket, finns även växter som inte står där de borde. Framsidan ska bli stället för rabatten, vet dock inte riktigt  hur vi ska göra för att det ska se bra ut. Men den ska göras  nu framöver. Bilder kommer såklart på framväxten av sig. Ska även flytta lite växter som inte trivs, ex en honungs ros vid ingången ska flyttas o sättas vid vårt plommonträd. Lite klematis flyttningar o annat.

Tyvärr ett bildlöst inlägg... Bara lite planer på vad som ska hända.. har haft funderingar på en pergola men skippar nog den tanken, vi har ju ett underbart körsbärsträd som fungerar som ett stort parasoll en varm solig dag! Vet att jag även lovat bild på hur huset ser ut nu med de rätta färgerna... har totalt glömt bort de så bild kommer även i dagarna.  I början av sommaren hade jag en plan till jag skulle avslöja längre fram, de va en tanke att bygga ett vattenfall på husets ena sida där jag gjorde en ny rabatt... men pga flera orsaker så skippade vi även denna tanken i år. Ibland blir de inte som man tänkt sig o vissa saker är för dyra att förverkla på en o samma gång.

o ni glöm inte att "toppa" era tomater så plantar tar kraften o få de tomater de har på plantan att växa än att plantan ska skjuta iväg mera på höjden!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar